Bästa lösningen för dina behov!

Kanske behöver du hjälp med att ta fram enstaka trycksaker eller digitala presentationer. Kanske behöver du visualisera ditt företag med en ny hemsida, ny eller uppdaterad logotyp och en grafisk profil. Kanske vill du få igång en kostnadseffektiv och kontinuerlig exponering av ditt varumärke i sociala media. Oavsett ditt behov hittar vi den bästa lösningen. 

Lägg ut din dagliga kommunikation på en extern marknadsavdelning.

Landberg Marketing kan även fungera som din externa marknadsavdelning och hjälper dig att få igång och driva en regelbunden kommunikation med dina befintliga och blivande kunder med anpassat material i de marknadsföringskanaler som passar dig och dina målgrupper. Vi tar fram en marknads- och aktivitetsplan och producerar innehåll för en kontinuerlig bearbetning av marknaden.

Exempel på aktiviteter kan vara regelbundna epostutskick och publiceringar i sociala mediekanaler, produktion av säljmaterial, underhåll och uppdateringar av din webbsida, annonsering, event och mässor. Anpassat efter dina behov och förutsättningar.

Hemsidor
Produktion av alla typer av professionella hemsidor, från enklare landningssidor och kampanj-webbsidor till fullskaliga företagssidor och webshopslösningar.

Med fokus på användarvänlighet, design och funktion skapar vi en professionell hemsida för ditt företag eller verksamhet oavsett om det är din första hemsida eller en uppdatering och utveckling av din nuvarande webbsida.
Design, Grafisk formgivning & originalproduktion
Layout, design och formgivning av alla typer av presentations- och reklammaterial, både för tryck och digitalt.

Exempelvis säljblad, produktblad, företagspresentationer, årsredovisningar, inbjudningar, broschyrer, foldrar, offertmallar, flyers, dekaler, butiks- och företagsskyltar, profilprodukter, bokomslag med mera.

Kanske behöver du en ny företagspresentation, digital produktbroschyr eller en snygg och väldesignad årsredovisning. Kanske vill du ta fram en serie med profilprodukter för dina säljare. Kanske vill du ha hjälp att skapa en affisch på din bästa produkt för att pryda kontorets väggar.
Logotyp & grafisk identitet
Baserat på era företagsvärderingar och önskemål definierar vi varumärkets tonalitet och skapar en tydlig och effektiv grafisk identitet med en unik logotyp inklusive typografi, färgsättning, eventuella grafiska element, bild- och formspråk samt mallar för till exempel visitkort och andra viktiga presentationselement.

Resultatet samlas i en grafisk manual eller brand book och utgör underlag för varumärkets visuella kommunikation – din varumärkesbibel.
Sociala Media
Innehållsproduktion (text, bild och filmklipp) samt annonsering i Sociala Media som Instagram, Facebook och LinkedIn inklusive kontinuerlig publicering och hantering av kanalerna.

Relevant och aktuellt innehåll produceras för att publiceras i de sociala mediekanaler ni väljer att exponeras i och anpassas specifikt efter bestämd tonalitet, frekvens, typ av innehåll och val av kanal. Hantering och produktion av annonser och uppföljning av resultat.
Strategi, utveckling & projektledning
Definierar, strukturerar och planerar företags marknadskommunikation för hela verksamheten, enstaka produkt eller tjänst. Från visuell exponering och tonalitet till aktivitetsplanering, kanal- och medieval.

Kanske behöver du hjälp att sätta en plan för din digitala närvaro i sociala media inklusive typ av innehåll, frekvens och tonalitet i kommunikationen med dina befintliga och blivande kunder. Kanske behöver du en övergripande planering för företagets totala marknadskommunikation. Kanske har du en ny produkt och behöver hjälp med lanseringen.
Filmproduktion
Idé, projektledning och produktion av företagsfilmer, produktpresentationer och kampanjfilmer samt kortare filmklipp för till exempel innehåll i sociala media.

Kanske vill du ta fram enklare men professionella filmklipp för regelbunden publicering i dina sociala mediekanaler och på din webbsida. Kanske vill du ha hjälp med en företagspresentationsfilm som beskriver din verksamhet eller viktiga funktioner eller tjänster.
Event & mässa
Idé, design, projektledning och koncept för montrar, utställningar och event – allt från produktion av enklare skyltar och back-drops till att skapa hela koncept för större montrar och event.

Även hjälp med att producera och bygga upp montern samt hantera all kontakt med eventarrangörerna kan ordnas.
Nyhetsutskick
Produktion och utskick av nyhetsbrev. Hjälp med att ta fram en grundmall för återkommande nyhetsutskick samt regelbunden produktion av innehåll och hantering av utskicken till exempel med epostmarknadsföringsverktyg som Mailchimp.

En planering för kommande mailutskick tas fram och innehållet produceras efter den lagda planen samt samspelar med övriga marknadsaktiviteter.
Bildekor
Design, formgivning och layout av bildekor. Designen tas specifikt fram för det aktuella fordonet i enlighet med ditt varumärkes grafiska profil. Det stripade fordonet är en perfekt och kostnadseffektiv reklampelare för din verksamhet och en bra dekordesign optimerar de positiva effekterna.

Även hjälp med att producera och montera bildekoren hos en professionell bildekorfirma ordnas såklart.
Kampanj & koncept
Kreativa reklamkampanjer och annonsering för din verksamhet, produkt eller tjänst anpassade för de marknadsföringskanaler du vill synas i. Traditionella och digitala.

Kanske ska du lansera en ny produkt eller tjänst och behöver ett passande upplägg för kommunikationen eller en specifik webbsida för kampanjen. Kanske behöver du ta fram ett original för en enstaka annons för webb eller tryck.
Extern marknadsavdelning
Innehållsproduktion, planering och hantering av exponeringen av ditt varumärke i utvalda marknadsföringskanaler för en kontinuerlig bearbetning av marknaden. Anpassat efter dina behov och förutsättningar.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.